Testimoniale

Pareri si Impresii

Ne puteti trimite impresiile dvs. despre Cabinetul de acupunctura – Dr. Zoe Stratulat! Permanent incercam sa imbunatatim fiecare aspect, astfel suntem interesati de parerile clientilor nostri.

Aparitii Presa:
Intepaturi Terapeutice

Va salut cu mare drag! Ne cunoastem de 11 ani, cand m-ati ajutat sa raman insarcinata cu prima mea fetita. Ne-am revazut apoi dupa 4 ani cand am mers iar la dvs. pentru tratament, timp de 3 luni. Din pacate, a trebuit sa intrerup – considerente materiale.
Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si astept un raspuns de la dvs. Sper sa ne si vedem in curand….
Cu drag,
Mirela Georgescu

Cand medicii”traditionali” au scuturat din cap si maini am revenit la cabinetul de acupunctura si incet, incet revin la viata.
Nu am decat o singura dorinta: sa traiti multi ani sanatosi. Daca se va intampla asa o sa pot trai si eu multi ani.
Cu drag,
Simona

2 thoughts on “Testimoniale

 1. Va multumesc pentru tot doamna doctor Zoe. Din momentul in care mi-ati facut diagnosticul – doar prin puls – ceva uimitor, mi-ati castigat toata increderea. Asta se intampla acum 20 de ani, cea mai lunga relatie a mea. Nu cunosc o practica ce ar putea sa se ridice mai sus decat ce faceti dumneavoastra. Cazurile deosebite pe care le-ati rezolvat de-a lungul timpului si carora medicina alopata nu le dadea nicio sansa, la dumneavostra stau marturie prin simplul fapt ca acum acei pacienti sunt in viata. Eu vin cu mare drag in continuare pentru mentinerea sanatatii, asta dupa ce mi-ati rezolvat si mie toate problemele avute. Imi place si atmosfera destinsa pe care o mentineti la cabinet, increderea pe care o inspirati tuturor, care dealtfel si ea ajuta la rezolvarea dezechilibrelor de tot felul. Va doresc sa ramaneti mereu cu acelasi spirit tanar, vesel, increzator si indreptat catre oameni.
  Cu drag, Iuliana A.

 2. Când ajungi să întâlnești un medic precum dna Dr. Stratulat trăiești senzația marcantă că minunile se pot întampla și ele nu fac parte doar din ceva inexplicabil sau misterios. Întâlnești un om în carne și oase, un medic desăvârșit, un profesionist și mai ales un suflet vesel și mereu preocupat de sănătatea celor care îi trec pragul. Și acest om devine minunea din viața ta.
  Pentru mine întâlnirea cu dvs, dna Dr, a fost una din acele întâlniri care îți schimbă viața, care te scoate din haos și te pune pe un drum concret, drept, clar, care duce încet încet spre vindecare din toate punctele de vedere: fizic, mental, spiritual.
  Eu însămi sunt acum, datorita dvs., pe aceste drum.
  Mulțumirile în cuvinte sunt sunt prea puține în comparație cu ajutorul dvs nemăsurat.
  De când v-am trecut pragul și mi-am lăsat corpul în mâinile dvs, viața mea s-a schimbat profund. Ca să poți evita tratamente îndelungate care distrug corpul, intervenții chirugicale mutilante și să îți poți recupera speranța și viața, este cea mai minunat lucru care ți se poate întâmpla.
  Mulțumesc pentru disponibilitate, pentru îngrijire, pentru profesionalism și pentru ceea ce eu consider harul dvs, desăvârșit de lucrarea dvs unică în sprijinul însănătoșirii atâtor persoane care vă trec pragul atunci când poate nu mai au nici o speranță.
  Sunteți îngerul nostru și îmiit primiți recunoștința prin rugăciunile noastre.
  Știu că o să zâmbiți! Vă iubesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *